Хочеться... (проза)


От хочеться мені й усе!
Інколи прориває щось незвідане всередині й примушує мене хотіти. Тоді мені хочеться!
І навіть поївши досхочу, напившись улюбленого квасу, однаково сіпає оте нестримне бажання й вимагає від мене визнати, що мені хочеться. І я визнаю, бо мені дійсно хочеться!
Я заплющую очі, закидаюся в думки, подалі від світу, від того, що стоїть біля мене, що лежить на коричневій підлозі, я лечу до свого, власного, нічийого більше світу й роблю тільки те, що хочу… І тут я розумію, що мені хочеться!
Це страшно! Себе ж лякаюся. Що за дивна тяга, що за дивний спосіб самореалізації?! Я прикидаюся чемним, скромним, сором'язливим, бо мені так хочеться… А-а-а-а!!! Мені знову хочеться-а-а-а-а!
Все. Дотягнувши до межі, викрутивши нутро й нутряний світ, я випиваю половину бутлі вина… І… Я п'яний… Ги, я рум'яний… Бо я… е-е… я… цей, той… чи як там… нє-е! чекай… Я не п'яний, мені не можна пити, бо-о-о-о… мені пити не можна. От і все!.. Тяжко, правда, але ж я терплю!?.. А чому?.. Ха-а-а-а! Не знаєш… А тому шо мені так хочеться………… Р-р-р-р-р-р-р-р-р!!! Ні тверезим, ні п'яним, все одно… мені хочеться!
Куди ж себе подіти? В шафу залізти? Під ліжко? Може вимкнути світло, щільно заклеїти вікна, позабивати усі шпарини й закутатися ковдрою? Цей неспокій, мабуть, від світу навколишнього іде. Отож сховатися потрібно… Але ж куди?.. В підвал. Точно, я хочу в підвал… І що ж то коїться? Мені вкотре вже хочеться!
Час минув. Я оговтався. Я зібрався з силами. Від нервів тремтять пальці, пітніють долоні. Але я стою і гордо, — щоправда боязко трішки, — заявляю, що Мені Хочеться… Сказати, Що Я Тебе Кохаю!
 
Вибухи шампанського, сплески феєрверків, задоволені крики й гамірні аплодисменти… Я розчиняюся в прожекторі, зникаю зі сцени. А ти стоїш в центрі партеру й приголомшено супроводжуєш мій напівпрозорий силует своїми чарівними оченятами. Подив вислизає з твоїх тендітних уст і радісно зупиняється на обличчі. Ти зворушена… Я за сценою. Чекаю тебе, щоби дати підпис на згадку. А потім на каву. На бесіду. На ніч…
…По крайній мірі, м е н і  т а к  х о ч е т ь с я !

9 коментарів

Віталія Козменко
мені теж дуже хочеться визнат і сказати тобі якось на вушко, що… Ти неперевершений, Янгол!!!
Альберт Комарі
Панове, я перепрошую, але «Віталія Козменко» і «Максим Козменко» — це чоловік та жінка? :))
Віталія Козменко
:)
саме так, Альберте!
Альберт Комарі
Вітаю вас! Ви — дуже цікава та «розумна» :)) пара! Та й ви, напевне, перша на ВКУРСІ родина!!! Щастя вам та взаєморозуміння!
Максим Козменко
ААААА! Такого почути вже дійсно не сподівався!) Дякуємо, Альберте! Надзвичайно радісно отримувати такі привітання й висновки!!!)))
Олег Барасій
А-а-а-а!!!
відверто кажучи, не одразу збагнув, що хочеться вам сказати, що кохаєте)))…
такі круті емоції!!!
така радість проступила, що просто ХОЧЕТЬСЯ, Х! О! Ч! Е! Т! Ь! С! Я! вибігти з кімнати, побігти гуртожитком і обняти N.n.
Дякую!!! япобіг)))…
Максим Козменко
Дякую за враження! І за емоції))
Іванка Шкромида
Я зараз під сильним враженням від прочитаного.
От кожне слово залітає у свідомість, зачіпаючи якесь тепло, простоту, чи то навіть довіру.
Хочеться читати пошепки, щоб ніхто більше не почув, щоб ніхто не зміг вкрасти насолоду від отого СПРАВЖНЬОГО почуття, яке Ви довершено передали.
Дякую за порцію приємних емоцій!
Максим Козменко
Мені приємні Ваші слова. Мене втішила Ваша відкритість у емоціях! Дякую Вам!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте