"Гадості" про теперішню владу, або Не заважайте! (Емоційний вилив від життя тут і зараз)

Не буду оригінальним у цьому записі, бо буду ґанити нашу українську сьогоднішну владу. «Влада» не вірне слово… Посадовців та керманичів! Ось воно! Саме керманичів, отих безтолкових «рульових», безчесних провадирів, які провадять свої закони без совісті й честі!
Цікаво було б дізнатися, скільки разів за день лунають прокльони посадовцям вищих чинів? Яке число матюків отримують вони від людей протягом дня? "І шоб вони провалилися та сказилися" — вкотре зазвучить!
Всі ми бідкаємося, клянемо, обзиваємо, помічаємо безґлузді вчинки від керівництва держави, і всім нам хочеться бодай когось з них засудити по-справжньому, справедливо, чесно й прозоро. Людям хочеться нормальної заслуги за вчинки! А не борсання в купі паперу (білого й «зеленуватого»), яка приводить або до корупційно пришвидшеної системи вирішення, або безчасно й безчесно затягнутої біганини бюрократичними канурками...
Одне слово, набридло… Дістало… Хотілося б мати чесні відносини між людьми. Щоб люди поважали одне одного, підтримували і, найголовніше, не заважали жити! Не треба мені допомоги! Просто не заважайте!!!
Наша сьогоднішна влада наче й думає про людей. Але число продуманих людей у них замале. В Україні окрім тисячі високих чинів є ще й міліони нижчих прошарків. Обєднує і тих, і тих єдине — хочеться жити!!!
Наша сьогоднішна влада грається в перебудову та реформацію. Дограється! Ще декілька принизливих законопроектів, поправок, нововведень, кодексів і людям прийдеться піти в наступ за своє право. Людям доведеться підняти себе проти чинної влади. І це буде не заколот, не бунт, не протест. Це буде нагадування, повернення, одержання і побудова.
Людям рано чи пізно, але доведеться повстати проти безтолкових та ідіотичних керманичів, які завезли нас на бездоріжжя і возяться зі своїм «кермом» без розуму та ґлузду.
Буде таки колись!

1 коментар

Віталій Шарлай
Гарний порядок думок. Гадаю, що нинішня «влада» починає переживати фазу усвідомлення і зміни методів діяльності. З настанням весни, може настати фаза «відлиги», коли відбудеться зміна уряду і очолювання уряду В. Ющенком або А. Яценюком… (як варіант). Це буде хорошим засобом лібералізації правлячого режиму, але що найприкріше — не зміна. Щоб його змінити потрібно діяти швидко, а щоб так діяти потрібен стимул, який люди отримують з кожним новим законопроектом і ухвалою рішень…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте