З часом все пропаде

Управлінці України дивують нездоланним і катастрофічним потягом до ідіотизму. Навіть дибілізму. Бо їхні нововведення, які мають покращувати життя населенню, навпаки ускладнюють.

Мені кортить вилити кожному депутату-мудрагелю, міністру-самоуку, чиновнику-підлабузі величезний збан нечистот. І сказати опісля, що це добре, так має бути, це на здоров'я і достаток. Бо подібне вони роблять мені.

Першим несприйнятливим для мене є ідіотизм у переходах на зимовий чи то й не зимовий час. Тут вони прийняли, за декілька днів знову прийняли. Йолки-палки, це ж аналітики чи хто?! Як можна так прораховуватись у міжнародних питаннях!? Бо то не є суто українською проблемою часового простору, то вже проблема узгодження часу зі світом, як мінімум з сусідніми державами… Наші зрівняли всі свої справи зі східним сусідом.

І ще одне. Невже в країні вже вирішені усі питання, усі-усі проблеми, усі-усі-усі нюанси, що залишилося займатися часом?! Я дивуюся з цього.

Другим іде в мене нерозуміння заяви голови Укрзалізниці, що нічні поїзди «це готелі». Так у європейських країнах вважається. І платити за них треба в двічі більше, ніж за денні. Йо(п)… в… м… ь! То Є В Р О П А!!! І поїзди з готелями європейські. Наші плацкарти нічим не поступаються затишним залам очікування на вокзалі. А платити ще раз так за обригані вікна, смердючі вагони, поламані ліжники, несправні двері в туалетах, відсутність води, грубіянство провідника, жадність до грошей провідника, і ще за купу-купезну недоліків наших поїздів, я не хочу. Бо це не по-європейськи. Це й не по-людськи...

А підняття цін на проїзд уже почали. І кричать, що це необхідно, що так має бути, що це нормальна державна практика. Я їм не вірю. Ніфіга з цього не вийде. Лиш гроші від людей більше тягтимуть, та й обіцянками, що в новому році буде вже краще, дражнитимуть.

Третє нововведення, яке мене настільки роздратували й знервувало, що хотів уже було писати повідомлення нашому інтерактивному прем'єр-міністру на його улюблену сторінку в «Фейсбуці». Але заспокоївся. Не написав. Ідіотизм, що зрівнявся з дибілізмом і перевторюється на долб...ізм. Податок на бездітність. Кому більше 30 років, платіть 17% (!!!) від зарплати державі.

Якого біса? Чому так багато? Яке їм діло?

Це ж суто моє діло: одружуватись чи ні, заводити дитину чи ні, всиновлювати дитину чи ні, йти до лікаря чи ні, летіти літаком чи їхати автобусом, іти на роботу пішки чи добиратися тролейбусом… Логічна іронія виникає, що наступною резолюцією управлінці-відщепенці змусять платити податок тим, хто займається сексом менше 3-ох разів на тиждень. А вінцем стане закон, який заборонятиме (дуже прошу пробачення, але мушу сказати) кінчати більше 2-ох разів під час одного процесу «любові»… Логічно, чому ж!?

Цікаво, чи будуть платити податок батьки, в яких (не приведи нікому Господи!) померла єдина дитина?

За кожною відразою слідує ненависть. До сьогоднішніх керівників країни маю вже три відрази…

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте